• page_head_bg

Naha Milih Kami

whyChooseUsIco1

bahan ngaropéa

Kakuatan tinggi, Super-kateguhan, Dampak Tinggi Tahan, Seuneu retardant (UL94 HB, V1, V0), hidrolisis tahan, Panas-lalawanan, Wear-lalawanan, UV-stabilisasi, low warpage, kimia-lalawanan, warna cocog jasa jsb.

whyChooseUsIco2

Kasus anyar konsumén panggancangna sareng dukungan profésional

Sampel anyar gratis sareng gancang disayogikeun, asistén uji molding, tim insinyur bahan profésional nuturkeun

whyChooseUsIco3

Costing handap sarta localize supplying

whyChooseUsIco4

Inspeksi kualitas asup sareng ngawaskeun produksi online

whyChooseUsIco5

Sertifikasi Bahan

Kontrol kualitas anu luhur sareng stabil, Disertipikasi ku ROHS, SGS, UL, REACH sayogi.

whyChooseUsIco6

Pangiriman Gancang

Ketat nurutkeun kontrak, perlakuan husus ka konsumén VIP

whyChooseUsIco7

Réspon gancang

7 * 24 jam sapanjang taun, komunikasi téknis profésional sareng rekomendasi bahan anu paling cocog

Positioning & Ngudag kami

Panyadia Solusi sareng Mitra One Stop Polymers Solution

High Performace Polimér R&D Jeung Manufactuer

Ngaropéa Bahan Komposit Husus

Industri Produk Desain Analisis Bahan & Pilihan

Ngudag: Pangalaman & Kasugemaan Palanggan Alus