• page_head_bg

Warta

  • A very complete list of commonly used plastic injection technical parameters, please take good!

    Daptar lengkep parameter téknis suntik palastik anu sering dianggo, punten nyandak anu saé!

    Plastik kudu tuntas garing saméméh ngabentuk.Saatos bahan anu ngandung cai asup kana rongga kapang, permukaan bagian-bagian bakal muncul cacad sash pérak, bahkan fenomena dékomposisi cai bakal lumangsung dina suhu anu luhur, anu nyababkeun deteriorasi bahan.Ku kituna...
    Maca deui
  • Know something about the molding process of composite materials(Ⅰ)

    Nyaho hal ngeunaan prosés molding bahan komposit (Ⅰ)

    Téknologi ngabentuk bahan komposit mangrupikeun dasar sareng kaayaan pangwangunan industri bahan komposit.Jeung widening tina widang aplikasi bahan komposit, industri komposit geus ngembang pesat, sababaraha prosés molding ieu ngaronjatkeun, métode molding anyar terus t ...
    Maca deui
  • Kamajuan aplikasi tina plastik rékayasa khusus poliéter éter keton (PEEK)

    Poliéter éter keton (PEEK) munggaran dikembangkeun ku Imperial Chemical (ICI) dina 1977 sareng resmi dijual salaku VICTREX®PEEK di 1982. Dina 1993, VICTREX ngagaduhan pabrik produksi ICI sareng janten perusahaan mandiri.Weigas boga rentang lega produk poli (éter keton) di pasar, kalawan cur...
    Maca deui
  • Factors affecting properties of PCABS alloy

    Faktor mangaruhan sipat PCABS alloy

    (1) Dampak bahan baku merek béda tina PC na ABS résin adun of alloy ngabogaan bédana hébat dina kinerja.Ieu bisa ditempo ti Gambar 6-22 yén eusi karét tinggi ngaronjatkeun kakuatan dampak sistem PC / ABS, tapi greatly ngaruksak paripolah capacitance silih antara ph ...
    Maca deui
  • Study on flame-retardancy enhancement of PA66 by red phosphorus coated with different resins

    Study on enhancement seuneu-retardancy of PA66 ku fosfor beureum coated kalawan résin béda

    Nilon 66 gaduh sipat mékanis anu saé, résistansi ngagem sareng résistansi korosi kimiawi, sareng seueur dianggo dina widang otomotif, éléktronik sareng listrik.Nanging, PA66 mangrupikeun bahan anu gampang kaduruk, sareng bakal aya titik-titik nalika ngaduruk, anu ngagaduhan résiko kaamanan anu ageung.Ku alatan éta, éta tanda hébat ...
    Maca deui
  • Special Engineering Plastic

    Plastik Téknik Husus

    Plastik rékayasa khusus ngarujuk kana plastik rékayasa kalayan sipat komprehensif anu luhur sareng suhu jasa jangka panjang di luhur 150 ℃.Umumna duanana résistansi suhu luhur, résistansi radiasi, résistansi hidrolisis, résistansi cuaca, résistansi korosi, tahan seuneu alami, l ...
    Maca deui
  • Bubuka pikeun pangaweruh dasar desain kapang suntik

    I. Desain dadasar Akurasi diménsi jeung akurasi dimensi patali Numutkeun sarat husus sarta fungsi sakabeh produk produk plastik pikeun nangtukeun kualitas éksternal sarta ukuran spésifik milik nu jenis: produk palastik jeung kualitas penampilan luhur requireme...
    Maca deui
  • Do you know about the application and modification of PLA open-hole material

    Naha anjeun terang ngeunaan aplikasi sareng modifikasi bahan liang kabuka PLA

    Bahan porous polimér nyaéta bahan polimér anu seueur pori anu dibentuk ku gas anu sumebar dina bahan polimér.Struktur porous husus Ieu pohara alus pikeun aplikasi bahan nyerep sora, separation na adsorption, release sustained ubar, Parancah tulang jeung widang lianna.Tr...
    Maca deui
  • Kumaha nyaluyukeun parameter prosés molding suntik?

    Suhu Pangukuran sareng kontrol suhu penting pisan dina cetakan suntikan.Sanajan ukuran ieu kawilang basajan, lolobana mesin injection molding teu boga titik hawa cukup atawa wiring.Dina kalolobaan mesin suntik, suhu dirasakeun ku thermoc ...
    Maca deui
  • How to improve PLA material toughness

    Kumaha carana ngaronjatkeun kateguhan bahan PLA

    usaha geus dimekarkeun produksi, pesenan soared dina waktos anu sareng ogé ngabalukarkeun suplai bahan baku, utamana PBAT, PBS jeung bahan kantong mémbran degradable séjén dina ngan 4 bulan, hargana melejit.Ku alatan éta, bahan PLA kalawan harga rélatif stabil geus narik perhatian.Po...
    Maca deui
  • PBAT is closer to perfection than many polymers Ⅰ

    PBAT langkung caket kana kasampurnaan tibatan seueur polimér Ⅰ

    Polimér sampurna — polimér anu nyaimbangkeun sipat fisik sareng pangaruh lingkungan — teu aya, tapi polybutylene terephthalate (PBAT) langkung caket kana kasampurnaan tibatan seueur.Saatos sababaraha dekade gagal ngeureunkeun produkna dugi ka TPA sareng sagara, polimér sintétik ...
    Maca deui
  • PBAT is closer to perfection than many polymers Ⅱ

    PBAT langkung caket kana kasampurnaan tibatan seueur polimér Ⅱ

    Joerg Auffermann, Kapala tim Pangembangan Bisnis global biopolymers BASF, nyarios: "Kauntungan ékologis utama plastik kompos datang dina ahir kahirupanna, sabab produk ieu ngabantosan ngarobih runtah pangan tina TPA atanapi insinerator janten daur ulang organik.Leuwih taun, ...
    Maca deui