• page_head_bg

Analisis Struktural

ABAQUS

Perbaikan kualitas: teraskeun rencana anu mungkin pikeun masalah kualitas.

Pilihan bahan

Ngabantosan palanggan pikeun ngumpulkeun syarat bahan, nganalisis setrés sareng deformasi, sareng pilih bahan anu cocog.

structuralImg1

Tekanan titik variasina seukeut dina posisi béda, deformasi jeung warping teu bisa dihindari.

structuralImg2

prosés molding suntik: nyarankeun prosés molding sarta nyadiakeun rujukan pikeun test sampel.

Thermal blower ragrag percobaan bal, panutup stress (katuhu) analisis

structuralImg3
structuralImg4
structuralImg5
structuralImg6

Saatos nyaluyukeun ketebalan, paralelisme workpiece sacara signifikan ningkat