• page_head_bg

Dagang / Distribusi / Agén

Upami anjeun perusahaan dagang, atanapi kabetot pisan janten distributor sareng agén kami di nagara lokal anjeun, kumaha SIKO tiasa ngalayanan anjeun?

Kahariwang  Solusi sareng kauntungan SIKO
Ragam Bahan 1001_icon1rentang pinuh ku polimér kinerja tinggi, nu sarua jeung loba merek kawentar, mangga buka daptar ngabandingkeun kami di dieu, pikeun Diajar More
Kapasitas Produksi 1143_icon2SIKO ngahijikeun 5 fasilitas produksi, kalayan jumlah produksi taunan 300,000, 58 jalur produksi canggih, 6 laboratorium, tim R&D sareng 72 insinyur. Diajar More
Harga 1143_icon3Bandingkeun sareng merek-merek sanés ieu, harga kami langkung kompetitif, anu tiasa nguntungkeun para nasabah pangguna akhir sareng perusahaan anjeun, win-win-win sareng ngahontal kaayaan sadaya-meunang.
Bahan komposit ngaropéa 1001_icon4kakuatan tinggi, dampak tinggi, ditingkatkeun stabilisasi panas termal, hidrolisis tahan, UV-tahan, seuneu retardant (halogén bébas), Lubricated ningkat (PTFE, MOS2), anti gesekan, maké-tahan, antistatic, ngabdi tahan, ngagantian logam, termal jeung konduktif listrik jsb.
MOQ 1143_icon5pamundut MOQ lemah sareng fléksibel nurutkeun proyék béda
Sampel 1001_icon6Biasana gratis dina 10kg, biaya pengiriman barang dina akun anjeun, kasus khusus disawalakeun nyalira
Auditing fasilitas 1143_icon7Sadaya 5 fasilitas produksi SIKO bakal dibuka sareng ngabagéakeun anjeun nganjang ka situs.
Komunikasi 1143_icon8Dumasar kana dua sisi profésional sababaraha taun pangalaman dina widang ieu, urang tiasa ngalereskeun solusi babarengan pikeun klien pamaké tungtung gancang, ku ngagunakeun husus kami, speed gancang jeung karya efisiensi tinggi pikeun ngalayanan konsumén pamaké tungtung ogé.
Kualitas 1001_icon11Prosés kadali kualitas ketat, sistem respon kualitas gancang, tracking kualitas timely jeung penanganan
Distribusi jeung kawijakan agén 1143_icon10Numutkeun kaayaan pasar nagara béda, urang bakal negotiate istilah pikeun kontrak jangka panjang pikeun kauntungan silih.