• page_head_bg

Suzhou Siko Bahan Anyar Téhnologi Co., Ltd.

BUTUH BANTUAN?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

TAROS KAMI

Kami salawasna siap mantuan anjeun.Aya loba cara pikeun ngahubungan kami.Anjeun bisa leupaskeun kami hiji garis, nelepon kami atawa ngirim surelek, milih naon cocog anjeun paling.

Telepon/WeChat ID:+86-18362724990

WhatsApp:+86-18362724990

alamat: No.211, Zhujiang Selatan Jalan, Suzhou, Cina.215000

contactAfterIco1

Palayanan palanggan

Senén nepi ka Saptu 9:00 - 18:00

Minggu jeung libur: inquires Anjeun

bakal ngawaler dina 24 jam.

contactAfterIco2

Service ngaropéa

Kustomisasi bungkusan produk sareng kustomisasi labél klien sayogi.

contactAfterIco3

Bantosan Téknis

Jasa: Parameter saran Fungsi Parentah Operasi, abnormal jeung kasalahan judgment

contactAfterIco4

Keluhan jeung Saran

Satiap saran anu anjeun pikirkeun ngeunaan jasa kami, bakal janten arah jasa kami.

Tim layanan palanggan kami bakal gancang ngolah surat anjeun, sareng masihan balesan anu nyugemakeun.

contactAfterIco5

Konsultasi Produk

Anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk urang mangga ngarasa Luncat ka E-mail ka kami.

layanan palanggan profésional bakal masihan anjeun komprehensif, solusi téhnologi wijaksana.

contactAfterIco1

Palayanan palanggan

Rute Lalu Lintas Ngajalankeun ti Bandara Pudong 1 jam 15 menit.