• page_head_bg

Pabrik molding suntik

Upami anjeun mangrupikeun pangguna akhir pabrik cetakan suntikan pikeun aplikasi produk anjeun, solusi naon anu tiasa ditawarkeun SIKO ka anjeun?

Kasalempang Utama Palanggan Solusi sareng kauntungan SIKO
Ragam Bahan 1001_icon1rentang pinuh, mun lean leuwih
Konsultasi Bahan sateuacan Meuli 1001_icon2Insinyur profésional sareng tim penjualan asing konsultasi online 365 dinten
Laju réspon 1001_icon3Gancang, <1-2 jam
Bahan komposit ngaropéa 1001_icon4Kakuatan tinggi, résistansi dampak tinggi, stabilisasi panas termal ditingkatkeun, résistansi hidrolisis, tahan UV, tahan seuneu (bébas halogén), Lubricated ningkat (PTFE, MOS2), anti gesekan, tahan ngagem, listrik statik gratis, résistansi ngrayap, logam ngagantian, termal jeung listrik ngalaksanakeun jsb.
Palayanan Warna anu cocog 1001_icon5Sadaya warna-RAL#/PANTONE#/Palanggan anu nyayogikeun standar sampel, nganggo instrumen warna anu pangsaéna ti JAPAN "KONICA" dianggo pikeun sadaya warna-RAL#/PANTONE#/Palanggan anu nyayogikeun standar sampel
Waktos kalungguhan Gancang 7-10Dina 7-10 poé gawé (20MT contona)
MOQ 2525KG, kuantitas pisan low
Kawijakan Sampel 1001_icon6Biasana gratis dina 10kg, biaya pengiriman barang dina akun anjeun, kasus khusus tiasa disawalakeun masing-masing
Pangurangan biaya pikeun Produk Produksi Massal Ayeuna 1001_icon7Biasana gratis dina 10kg, biaya pengiriman barang dina akun anjeun, kasus khusus tiasa disawalakeun masing-masing
Pangwangunan produk sareng Pilihan Bahan 1001_icon8Prosés lengkep sareng gancang pikeun ngabantosan para nasabah mendakan bahan pilihan anu paling cocog sareng biaya panghandapna dina waktos anu paling pondok,Diajar deui
Sertifikasi pabrik 1001_icon9ISO14001, ISO 9001, ISO/TS 16949 Sertifikasi sistem mutu, TUV Sertifikasi audit di tempat,Diajar deui
Sertifikasi produk 1001_icon10UL, SGS, REACH, nepi kaDiajar deui
Kontrol Kualitas anu ketat 1001_icon11A, Produksi online ngawas tés sampling unggal 1-2 jam, B, Data rata-rata dumasar kana hasil tés tina puluhan sampel acak sateuacan pangiriman, C, Koordinasi sareng lembaga tés pihak katilu anu ditunjuk ku nasabah sapertos SGS sapanjang prosés.
Aplikasi bahan dina Fasilitas Produksi Anjeun 1001_icon12Bantuan sareng bimbingan online 365 dinten, upami aya kacilakaan kualitas sareng kaayaan darurat, SIKO bakal ngirim insinyur pikeun ngabéréskeun masalah sareng tim palanggan babarengan dina situs di fasilitas produksi anjeun, biaya perjalanan anu relevan katutupan ku SIKO