• page_head_bg

Otomotif

Pamakéan nilon PA66 dina mobil téh paling éksténsif, utamana gumantung kana sipat mékanis alus teuing tina nilon.Rupa-rupa metode modifikasi tiasa nyumponan sarat anu béda pikeun sababaraha bagian mobil.

Bahan PA66 Kudu Mibanda Sarat Ieu:

Sipat mékanis anu saé, kateguhan anu luar biasa, sareng résistansi suhu rendah;

kinerja retardant seuneu alus teuing, bisa ngahontal halogén retardant seuneu, halogén bébas tur fosfor-free retardant seuneu, dina garis kalawan standar EU;

résistansi hidrolisis alus teuing, dipaké pikeun bagian dissipation panas sabudeureun mesin;

résistansi cuaca alus teuing, bisa dipaké dina suhu luhur pikeun lila;

Saatos modifikasi ditingkatkeun, résistansi hawa tiasa ngahontal sakitar 250 °C, nyumponan langkung seueur kaayaan kerja;

Ngawarnaan anu kuat sareng cairan anu saé tiasa ngabentuk produk otomotif anu ageung.

industriesImg1
industriesImg2
industriesImg3

Pedaran Aplikasi has

industriesDescriptionImg1

Aplikasi:Suku cadang mobil - Radiator & Intercooler

Bahan:PA66 kalawan 30% -33% GF bertulang

Kelas SIKO:SP90G30HSL

Kauntungannana:Kakuatan tinggi, stiffness tinggi, tahan panas, résistansi hidrolisis, résistansi kimia, stabilisasi dimensi.

industriesDescriptionImg2

Aplikasi:Bagian listrik - Méter listrik, pemutus, sareng panyambungna

Bahan:PA66 kalawan 25% GF bertulang, Seuneu retardant UL94 V-0

Kelas SIKO:SP90G25F(GN)

Kauntungannana:
kakuatan tinggi, modulus tinggi, dampak tinggi,
Kamampuhan Aliran anu saé, gampang dibentuk sareng gampang ngawarnaan,
Tahan seuneu UL 94 V-0 syarat panyalindungan lingkungan EU bébas halogén sareng bébas fosfor,
insulasi listrik alus teuing jeung lalawanan las;

industriesDescriptionImg3

Aplikasi:Bagian industri

Bahan:PA66 kalawan 30% --- 50% GF bertulang

Kelas SIKO:SP90G30 / G40 / G50

Kauntungannana:
kakuatan tinggi, stiffness tinggi, dampak tinggi, modulus tinggi,
kamampuan Aliran alus teuing, gampang-molding
Résistansi hawa lemah sareng luhur tina -40 ℃ dugi ka 150 ℃
Diménsi nyaimbangkeun, permukaan lemes sareng bébas tina serat ngambang,
Alus lalawanan Cuaca sarta lalawanan UV

Upami hoyong terang langkung seueur parameter téknis sareng saran milih bahan pikeun produk anjeun, punten ulah ragu ngahubungi kami, kami bakal nyayogikeun anjeun dina waktos anu paling gancang!