• page_head_bg

Saha Urang

Salaku panyadia solusi profésional tina rupa-rupa plastik rékayasa sareng polimér kinerja tinggi khusus saprak 2008, kami tetep nyumbang kana R&D, ngahasilkeun sareng nyayogikeun bahan anu paling cocog pikeun panggunaan konsumén global urang.Ngabantosan para nasabah kami ngaminimalkeun biaya bari nyumponan sarat anu nungtut ketat tina rupa-rupa produk, ningkatkeun daya saing produk di pasar, pikeun ngahontal kauntungan anu hadé sareng pangwangunan sustainable babarengan.

IMGL4291
IMGL4297
factory-47
map

Dimana Urang

Markas: Suzhou, Cina.

fasilitas produksi: Suzhou, Cina

Kapasitas:50.000 MT/ Taun
jalur produksi: 10
Keunggulan utama produk:PA6 / PA66 / PPS / PPA / PA46 / PPO / PC / PBT / ABS
Bahan Biodegradable:PLA/PBAT

Naha Milih Kami

whyChooseUsIco1

bahan ngaropéa

Kakuatan tinggi, Super-kateguhan, Dampak Tinggi Tahan, Seuneu retardant (UL94 HB, V1, V0), hidrolisis tahan, Panas-lalawanan, Wear-lalawanan, UV-stabilisasi, low warpage, kimia-lalawanan, warna cocog jasa jsb.

whyChooseUsIco2

Kasus anyar konsumén panggancangna sareng dukungan profésional

Sampel anyar gratis sareng gancang disayogikeun, asistén uji molding, tim insinyur bahan profésional nuturkeun

whyChooseUsIco3

Costing handap sarta localize supplying

whyChooseUsIco4

Inspeksi kualitas asup sareng ngawaskeun produksi online

whyChooseUsIco5

Sertifikasi Bahan

Kontrol kualitas anu luhur sareng stabil, Disertipikasi ku ROHS, SGS, UL, REACH sayogi.

whyChooseUsIco6

Pangiriman Gancang

Ketat nurutkeun kontrak, perlakuan husus ka konsumén VIP

whyChooseUsIco7

Réspon gancang

7 * 24 jam sapanjang taun, komunikasi téknis profésional sareng rekomendasi bahan anu paling cocog

Positioning & Ngudag kami

Panyadia Solusi sareng Mitra One Stop Polymers Solution

High Performace Polimér R&D Jeung Manufactuer

Ngaropéa Bahan Komposit Husus

Industri Produk Desain Analisis Bahan & Pilihan

Ngudag: Pangalaman & Kasugemaan Palanggan Alus

Pasar Siko

Pasar Luar Negeri urang ngalayanan konsumén: Langkung ti28 nagaraurang ékspor ka ayeuna

• Éropa:Jérman, Italia, Polandia, Czech, Ukraina, Hungaria, Slowakia, Yunani, Rusia, Bélarus jsb.

• Asia:Korea, Malaysia, India, Iran, UAE, Vietnam, Thailand, Indonesia, Kazakhstan, Sri Lanka jsb.

• Amérika Kalér & Kidul:AS, Mexico, Brazil, Argentina, Ékuador jsb.

• Lain:Australia, Afrika Kidul, Mesir, Aljazair jsb.

marketImg

Kami salawasna siap mantuan anjeun.Aya loba cara pikeun ngahubungan kami.Anjeun bisa leupaskeun kami hiji garis, nelepon kami atawa ngirim surelek, milih naon cocog anjeun paling.