Profesional sareng panggancangna jasa komunikasi téknis sareng komérsial, tina ide bahan dugi ka produk ahir 15 taun pangalaman beunghar damel sareng para nasabah sadunya, ékspor global sareng investasi asing domestik.

ngeunaan
SIKO

Salaku panyadia solusi profésional tina rupa-rupa plastik rékayasa sareng polimér kinerja tinggi khusus saprak 2008, kami tetep nyumbang kana R&D, ngahasilkeun sareng nyayogikeun bahan anu paling cocog pikeun panggunaan konsumén global urang.Ngabantosan para nasabah kami ngaminimalkeun biaya bari nyumponan sarat anu nungtut ketat tina rupa-rupa produk, ningkatkeun daya saing produk di pasar, pikeun ngahontal kauntungan anu hadé sareng pangwangunan sustainable babarengan.

warta jeung informasi