• page_head_bg

Sourcing Polimér

Upami anjeun pangguna akhir sumber polimér pikeun aplikasi supplier pabrik suntikan OEM, solusi naon anu tiasa ditawarkeun SIKO ka anjeun?

Solusi sareng Kaunggulan SIKO'

1127_icon11, Numutkeun kana aplikasi produk anjeun, pamenta lingkungan téknis sareng aplikasi anu pasti, SIKO bakal nyarankeun bahan anu cocog sareng harga anu pangsaéna, samentawis nyayogikeun lembar data téknis pikeun ditinjau (hiji atanapi langkung gumantung kana pamundut)

1127_icon22, Klién Inok awal internal tur persetujuan on harga na parameter teknis

1127_icon33, Klién tiasa ngawangun grup komunikasi gawé ku email atanapi APLIKASI online (whatsapp, wechat, skype jsb) antara Klién--SIKO--supplier molding suntik

1127_icon44, test molding sampel Gancang di bengkel suntik supplier klien ', SIKO bisa ngirim insinyur pikeun mantuan nguji dina loka lamun perlu.

1127_icon55, Klién Inok produk molding, Upami disatujuan, maranéhna bakal indit ka produksi masal step by step, lamun maranéhna teu disatujuan, urang bakal gawé bareng pikeun manggihan alesan tur ngatur jalan satapak sejen deui, SIKO bakal nyadiakeun sampel kadua gancang, sarta ngulang prosés jeung pangalusna usaha dugi kasuksésan sidang disatujuan

1127_icon66, Saatos bahan diuji suksés tur dipilih, aya dua cara purchasing, klien langsung meuli ti SIKO, atawa klien nunjuk supplier molding mésér ti SIKO.

1127_icon77, Salila produksi masal biasa, SIKO bakal ngalaporkeun ka klien mingguan atawa bulanan palaksanaan urutan bahan, sarta mantuan konsumén pikeun ngawas kualitas sarta kuantitas nu ngabandingkeun pesenan anjeun ka molding supplier.

1127_icon88, SIKO bakal ngamutahirkeun biaya bahan panganyarna bulanan, sarta ngabantu klien janten jelas pisan ngartos situasi jeung ngadalikeun biaya bahan mastikeun.

1127_icon99, Kontrol Kualitas Skala Pinuh