• page_head_bg

Kamampuan analisis sipat bahan skala pinuh

Salaku panyadia solusi polimér kinerja tinggi sareng pasangan, SIKO nyayogikeun rupa-rupa bahan polimér pikeun aplikasi produk anjeun, anu sami sareng merek anjeun ayeuna, sapertos DUPONT,BASF, DSM, SABIC, COVESTRO, EMS,TORAY, POLYPLASTICS, CELANESE. jeung saterusna, pikeun nempo sakabeh daptar ngabandingkeun antara SIKO jeung merek ieu, mangga parios sakumaha di handap ieu.

Analisis mékanis

Manteng & flexural Harta
Dampak sipat (Izod / charpy)
Dampak sababaraha
Teu karasa (Shore/Rockwell)
Uap / kapang Shrinkage
Abradability / Palang
Ragrag Bal Dampak
Suhu Rusuh
Kakuatan mesek / Harta Croop

Analisis termal

Thermostability
Suhu Distorsi Panas
Vicat
Évaporasi termal
leungitna beurat termal
Dékomposisi termal
Suhu
Koéfisién ékspansi liniér

Analisis éléktrik

Résistansi permukaan
Résistansi volume
Résistansi insulasi
Konstanta diéléktrik
Tegangan Puncture
Indéks éléktrokimia

Analisis lalawanan seuneu

Ngaduruk Horizontal
Ngaduruk nangtung
wates Indéks Oksigén
Kapadetan haseup
Kalorimeter congcot
GWFI

Analisis Rheological

Ngolah Rheology
Viskositas Momen
Viskositas kapiler
Viskositas Huck
MFR

Analisis optik

Mikroskop (Fisik
Morfologi/Ukuran Observasi)
Glossiness
Pancaran cahaya
Kaharti
Halimun
Aberasi
Harta komprési

Analisis Zat Ngabahayakeun Kimia

RoHS-6 Item
RoHS-10 Item
Uji halogén
VOC/SVOC/TVOC
Atomize / Bau
Aldoketon
RoHS-4 Item
BPA
PVC

Analisis réliabilitas

Paparan lampu Xenon
Hygrothermal sepuh
Ngabuburit Suhu Tinggi & Rendah
Dampak
Paparan Lampu UV Fluoresensi
Ozon Sepuh
Sepuh hawa
Uji Kabut Uyah
Résistansi Agén Kimia
Kamampuhan
Jamur Proofing

Analisis komponén

GF Panjang Distribusi
Abong Eusi & Komponén
Analisis Unsur (XRF)
Spektrométer Infrabeureum (FT-IR)
Beurat Molekul
GC-MS
Analisis Thermal Diferensial
Analisis Thermogravimetric
SEM-EDS

Analisis Molding

Ekstrusi
Suntikan
Thermoforming
Simulasi CAE
Glossness Jeung Warna