• page_head_bg

Daptar lengkep parameter téknis suntik palastik anu sering dianggo, punten nyandak anu saé!

5

Plastik kudu tuntas garing saméméh ngabentuk.Saatos bahan anu ngandung cai asup kana rongga kapang, permukaan bagian-bagian bakal muncul cacad sash pérak, bahkan fenomena dékomposisi cai bakal lumangsung dina suhu anu luhur, anu nyababkeun deteriorasi bahan.Ku alatan éta, bahan kudu pretreated saméméh ngabentuk, ku kituna bahan bisa ngajaga Uap luyu.

Pikeun kolega entry-level, rinci parameter suntik molding ieu cara alus pikeun nginget, pikeun professional, mawa, gampang diinget, basajan tur efisien.

1. tekanan suntik

tekanan suntik disadiakeun ku sistem hidrolik tina mesin suntik molding.Tekanan tina silinder hidrolik ditransferkeun ka suntik ngalembereh ngaliwatan screw tina mesin suntik molding.Didorong ku tekanan, palastik ngalembereh asup kana saluran utama kapang tina nozzle jeung nyuntik kana rongga kapang ngaliwatan sungut pungkal.

2. waktos suntik

Wajar suntikan waktos molding mantuan pikeun ngeusian plastik ngalembereh, nu umumna ngeunaan 1/10 tina waktu cooling.Husus hoyong pencét bahan suntik béda pikeun mutuskeun.

3. Suhu suntik

Suhu suntik mangrupa faktor penting mangaruhan tekanan suntik, hawa suntik kudu dikawasa dina rentang lumrah, hawa low, plasticization goréng bahan baku;Bahan baku gampang terurai dina suhu anu luhur teuing.Janten kontrol suhu mangrupikeun kabutuhan master anu berpengalaman pikeun ngontrol anu lumayan.

4. Nyekel tekanan sarta waktu

Dina ahir suntik molding, screw eureun puteran sarta ngan nyorong ka hareup, asup kana tahap nyekel tekanan.Dina prosés nahan tekanan, nozzle nu terus nambahkeun bahan baku ngalembereh ka rongga pikeun mastikeun integritas produk sanggeus molding.Tekanan nyekel umumna ngeusi tekanan maksimum 80% kapayun, nurutkeun sarat bahan baku jeung produk sabenerna.

5. Tekanan deui

Tekanan balik nujul kana tekanan bisa nungkulan nalika screw nu reverses deui nyimpen bahan.Tekenan deui luhur kondusif pikeun dispersi warna jeung lebur plastik.

Parameter molding suntik tina plastik umum

20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31


waktos pos: 29-06-22